dissabte, 30 de maig del 2009

Visca el Barça!


L'altre dia, dimecres passat arribava a Girona després de treballar cap a quarts de vuit del vespre. Visc a prop de Plaça Catalunya i sovint deixo el cotxe en un lloc de càrrega i descàrrega o a la zona blava perquè abans de les vuit del matí de l'endemà ja sóc fora. Quina va ser la meva sorpresa en arribar a la plaça i veure que no s'hi podia aparcar! La policia havia acordonat la zona i no havia permès que cap vehicle hi estacionés per si el Barça guanyava la Champions i la gent volia celebrar-ho bé, sense els cotxes dels veïns, que molesten.
Què passaria si una organització de joves, o una associació de veïns o una colla d'amics de la petanca demanessin la Plaça Catalunya un dimecres (l'endemà dijous era laborable) per fer-hi un concert amb música, soroll, petard i clàxons? L'ajuntament els cediria l'espai? És lamentable que aquesta mena de coses encara passin. Per cert, finalment vaig poder aparcar al final del carrer del carme, el resultat? Tot el capó ple de llaunes de cervesa i la placa de la matrícula del davant arrancada. Visca el Barça!

3 comentaris:

maite ha dit...

aix! No pateixis, Dani, això ja s'ha acabat. Ara podrem aparcar (o podreu, que jo no tinc què aparcar)i podrem dormir tranquils. Fins i tot amb la finestra oberta!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ai pobres periquitos...el què passa és que estàs rabiant d´enveja!
je,je,je

Anònim ha dit...

És això, com la Plaça catalunya no la tancaran mai per l'Espanyol!!!